Wij zijn overgestapt op bellen aan de hand van de sip trunk

Wij hebben een vijftal jaar geleden een bedrijf opgericht en wij moeten altijd heel veel bellen. In het begin van ons bedrijf was het allemaal nog niet zo’n probleem dat wij belden via de vaste lijn omdat wij nog niet heel veel klanten hadden. Inmiddels is dit echter wel een probleem geworden omdat wij de hele dag moeten bellen en dat liep op een gegeven moment aanzienlijk in de kosten. Ons bedrijf loopt namelijk heel erg goed en dat is natuurlijk heel erg prettig, maar het brengt wel met zich mee dat je regelmatig moet kijken of je niet meer geld uitgeeft aan bepaalde zaken dan eigenlijk zou hoeven. Vandaar dat wij maar eens even zijn gaan kijken of wij misschien ook voordeliger zouden kunnen gaan bellen. Wij gaven namelijk bakken met geld uit aan onze belverbinding en dat begon ons tegen de borst te stuiten. Van een bevriend bedrijf kregen wij te horen dat zij gebruik zijn gaan maken van sip trunk. Wij hadden nog nooit van sip trunk gehoord, maar het leek ons dat dit een heel interessante mogelijkheid was om geld te besparen toen wij eenmaal hadden gehoord wat sip trunk precies was. Dit bevriende bedrijf maakte al vele jaren gebruik van sip trunk en zij hadden daardoor altijd lage belkosten. Dat was precies waar wij ook naar op zoek waren en vandaar dat wij snel gekeken hebben naar de mogelijkheden die er voor ons waren om ook van sip trunk gebruik te gaan maken. Ik kan u zeggen dat wij op het internet zijn gaan zoeken naar de mogelijkheden en toen uitkwamen bij de mensen van Voicedat.nl. Deze site biedt bellen via sip trunk aan en dat was precies waar wij naar op zoek waren.

Wij betalen veel minder voor het bellen sinds wij sip trunk gebruiken

Een van de grote voordelen van het gebruik van sip trunk is dat je op deze manier veel voordeliger kunt bellen. Je maakt namelijk geen gebruik meer van je vaste telefoonlijn, maar van data. Dat betekent dus dat je niet meer per minuut betaalt, maar dat je gewoon een vast bedrag betaalt voor het internet dat je inkoopt. Dat was voor ons heel erg ideaal en wij zijn daarom ook heel blij dat wij zijn overgestapt op sip trunk. Wij hadden al heel snel in de gaten dat wij met sip trunk vele honderden euro’s per maand konden besparen. Dat alles tegen uitermate scherpe prijzen. Wij zouden daarom ook iedereen willen aanraden om gebruik te gaan maken van de sip trunk van Voicedata.nl. Dit bedrijf heeft ons heel erg goed geholpen en wij zijn daarom ook uitermate tevreden over dit bedrijf. Wij kunnen altijd goed bellen en de kwaliteit van de lijn is altijd heel erg goed. Je hoort nooit storingen of andere dingen die kunnen afleiden en wij houden de kosten heel goed onder controle. Hadden wij dit maar veel eerder geweten, dan hadden wij vele honderden euro’s kunnen besparen.

Kijk ook eens op de site van Voicedata.nl

Zoals u misschien al een beetje tussen de regels door heeft kunnen lezen, zijn wij uitermate tevreden over de mogelijkheden die wij bij Voicedata.nl kregen aangeboden. Wij zijn daarom ook zeer tevreden over dit bedrijf en haar producten en diensten. Kortom:

  • wij raden dit bedrijf aan iedereen aan
  • wij hebben aanzienlijk veel kosten kunnen besparen
  • wij zijn heel snel door dit bedrijf geholpen

Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf. Het adres hiervan is Voicedata.nl.