Patchkast

Ben je op zoek naar een patchkast om uw kabels te ordenen? Dan ben je bij patchkast.com aan het goede adres. Patchkast.com levert voornamelijk patch- en serverkasten inclusief toebehoren aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Dus ben je op zoek naar patch- of serverkast? Zoek dan niet verder. Bij Patchkast.com bieden ze 19 inch patchkasten aan in meer dan 100 verschillende maten. Daarnaast zijn ze uitgevoerd met glazen of geperforeerde deuren. Het assortiment bestaat verder uit mini patchkasten, wand patchkasten en accessoires. Zoals genoemd is de patchkast verkrijgbaar in verschillende maten, maar de breedte is altijd beschikbaar in twee formaten. Zo kun je kiezen uit 600mm breed en 800mm breed. Beide kasten beschikken over hetzelfde type profiel. Door de oneindige mogelijkheid zit er altijd iets tussen wat aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Serverkast

Daarnaast hebben ze ook een uitgebreid assortiment aan serverkasten. Een serverkast zorgt ervoor dat uw netwerk de goede bescherming heeft met de juist koeling. Wil je zeker weten dat er niks gebeurt met de servers van uw bedrijf? Dan is zekerheid en stabiliteit voor de huisvesting van uw server een goede investering. Zo weet u zeker dat uw servers goed opgeborgen zijn en hoef je niet bang te zijn voor je ergste nachtmerrie: je hele bedrijfsvoering kwijt zijn. Bekijk snel het uitgebreide assortiment op de website.

Wil je bestellen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend advies bij de professionals van patchkast.com. De professionals staan voor je klaar middels sociale media, telefoon, mail en in de vestiging. Zo kun je altijd ergens je vragen stellen en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord. Daarnaast kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen op de website en wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden als je voor 16:00 een bestelling plaatst. Voor welke patch- of serverkast ga jij?