Keukenblad op maat speciaal voor uw droomkeuken

Keukenblad op maat speciaal voor uw droomkeukenHeeft u uw droomkeuken al in gedachten en weet u precies wat u wilt, maar kunt u net niet dat juiste keukenblad bij die perfecte keuken vinden? Stop dan met zoeken, want bij Cliemex maken we een keukenblad op maat speciaal voor u. We houden daarbij rekening met al uw wensen en passen het keukenblad aan naar de afmetingen van uw keuken. Op die manier heeft u een keukenblad op maat dat ook nog eens aansluit bij uw wensen en uw droomkeuken. Heeft u uw droomkeuken al en bent u helemaal blij, maar is bijvoorbeeld uw kookplaat kapot? Dat komt regelmatig bij ons voor en ook met dat probleem kan Cliemex helpen. Voor een nieuwe kookplaat hoeft namelijk niet het hele keukenblad vervangen worden. Wij kunnen het keukenblad aanpassen aan de afmetingen van uw nieuwe kookplaat. We maken het precies op maat voor u, zodat niemand ooit zal zien dat er een nieuwe kookplaat in is geplaatst. U blijft dus altijd uw droomkeuken van toen behouden!

Keukenblad op maat: hoe werkt het

Wanneer u de definitieve keuze hebt gemaakt om geen standaardmaat keukenblad te nemen, maar een keukenblad op maat, maken we een geheel vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bekijken, maar we luisteren ook zeker naar uw wensen tijdens dat gesprek. Uw wensen staan bij Cliemex namelijk altijd voorop! Na afloop van dit eerste gesprek bepaalt u helemaal zelf of u door Cliemex uw keukenblad op maat wilt laten maken. U krijgt uiteraard vooraf een offerte die u helpt om de keuze te maken. Wilt u ervoor gaan en het keukenblad op maat laten maken door Cliemex, dan volgt er een tweede afspraak waarin de werkzaamheden daadwerkelijk uitgevoerd zullen worden. Meer over de gang van zaken van over het laten maken van een keukenblad op maat, kunt u vinden op https://www.cliemex.nl/keukenblad-op-maat/.

Wie is Cliemex?

Natuurlijk wilt u weten met welk bedrijf u te maken heeft voordat u een keukenblad op maat laat maken. Cliemex is al 20 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van keukenbladen op maat en u bent dus gegarandeerd hier aan het goede adres wanneer u een keukenblad op maat wilt laten maken dat volledig aan uw wensen voldoet. Keukenbladen op maat zijn er in allerlei verschillende soorten, kleuren, materialen en maten. Cliemex heeft hierin dan ook keuze en u zult niet met lege handen thuiskomen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

  • TopLaminaat keukenblad
  • Composiet keukenblad
  • Graniet keukenblad
  • RVS keukenblad

Maar er is meer. Cliemex heeft niet alleen ervaring in de keukenbladen op maat, maar ook in montage en onderhoud van keukens. Zo kan Cliemex uw keuken plaatsen, ook wanneer u de keuken bij een andere leverancier heeft gekocht. Is uw keuken inmiddels geplaatst? Dan staat u er voor wat betreft het onderhoud ook zeker niet alleen voor en Cliemex kan u ondersteunen bij de manier waarop u uw keuken het beste kunt onderhouden. Meer informatie over welke werkzaamheden Cliemex uitvoert, vindt u op de website https://www.cliemex.nl/. Wij snappen dat u ook benieuwd bent naar wat klanten van Cliemex vonden die u voorgingen. Dit is wat ze zeiden: Marian (59): ‘Onze keuken was toe aan vervanging en we besloten om hem helemaal zelf te ontwerpen met de materialen die we mooi vonden. We hebben om die reden de materialen op verschillende plaatsen gehaald. Het granieten aanrechtblad komt van Cliemex en is het pronkstuk van de keuken. We hebben de keuken ook laten plaatsen door Cliemex. In twee dagen stond ‘ie er!’ Sjoerd (34): ‘Ontzettende fijne samenwerking met Peter gehad. Hij heeft ons keukenblad op maat met ontzettend veel vakmanschap gemaakt.’