Ben je op zoek naar een netwerkbeheerder in Papendrecht? 

Als je op zoek bent naar een netwerkbeheerder in Papendrecht, dan ben je bij ML ICT aan het juiste adres. ML ICT specialiseert zich in netwerkbeheer op maat. ML ICT is niet zomaar een netwerkbeheerder in Papendrecht. Zij richten zich namelijk speciaal op kleinere ondernemingen. 

ML ICT is een netwerkbeheerder in Papendrecht die zich richt op kleinere ondernemingen. 

Wanneer je een eigen onderneming hebt, is het natuurlijk belangrijk dat je ICT-infrastructuur in orde is. Vooral wanneer je meerdere medewerkers in dienst hebt die allemaal gebruikmaken van een computer die verbonden is met het internet of met een intern netwerk. Het is in zulke gevallen dan ook verstandig om een netwerkbeheerder in te schakelen. ML ICT is een netwerkbeheerder in Papendrecht die gespecialiseerd is in netwerkbeheer op maat, speciaal voor kleinere ondernemingen. Wanneer de onderneming wat kleiner is en wat minder systemen kent, is het ook gemakkelijker om beheer op maat aan te bieden die precies aansluit bij jouw wensen. Zelf maak ik ook gebruik van de diensten van deze netwerkbeheer in Papendrecht. Ik ben namelijk een aantal jaren geleden een eigen onderneming begonnen. Ik ben een kleinschalige klantenservice begonnen voor kleinere bedrijven die graag een klantenservice willen hebben maar deze niet zelf kunnen beheren. Zij kunnen hun projecten dan aan ons uitbesteden. Mijn klantenservice bestaat in totaal uit twintig personen die elk een eigen computer hebben staan op het kantoor. Deze computers zijn allemaal verbonden met het internet en maken allemaal deel uit van een complexe interne infrastructuur. Het is dan natuurlijk ontzettend belangrijk dat dit allemaal in orde is, zodat mijn medewerkers optimaal hun werk kunnen doen. Daarom heb ik besloten om een netwerkbeheerder in Papendrecht in te schakelen. Zo weet ik zeker dat de infrastructuur in orde is en dat er meteen ingegrepen kan worden wanneer er iets misgaat. ML ICT is zo’n netwerkbeheerder in Papendrecht. Zij zijn specialist op het gebied van: 

  • Netwerkbeheer 
  • ICT beheer 
  • Systeembeheer 
  • VoIP-oplossingen 

Naast hun specialismen zijn hun diensten ook nog eens speciaal gericht op middelgrote en kleine bedrijven. Zo kunnen zij dus beheer op maat leveren, die precies past bij de onderneming. Ik heb meteen contact opgenomen voor meer informatie. Ik heb hen uitgelegd dat ik een klein bedrijf heb, bestaande uit twintig man. Al deze twintig medewerkers maken deel uit van een klantenservice die andere kleine bedrijven kunnen inzetten. Wij hebben een kantoor waar elke medewerker een eigen computer en eigen werkplek heeft. Dit moet goed geïnstalleerd worden en alles moet nauwkeurig worden aangesloten op de interne infrastructuur. De week erop kon er al meteen iemand van ML ICT langskomen om alles te installeren. Alle hardware werd nauwkeurig geïnstalleerd en ook alle software en beveiliging werd in orde gemaakt. Omdat ML ICT ook VoIP-oplossingen aanbiedt, hebben wij daar ook gebruik van gemaakt. Zo hoeven we geen gebruik meer te maken van een ouderwetse telefooncentrale, maar kunnen we gewoon gebeld worden via een internetverbinding.  

Neem contact op met ML ICT 

Als jij nu ook op zoek bent naar een netwerkbeheerder in Papendrecht die de gehele ICT-infrastructuur van jouw onderneming nauwkeurig installeert en beheert? Dan ben je bij ML ICT aan het juiste adres. ML ICT is een netwerkbeheerder in Papendrecht die zich speciaal richt op middelgrote en kleine bedrijven. Zij kunnen dus de perfecte ICT-oplossingen op maat bieden die passen bij jouw onderneming. Kijk voor meer informatie op http://www.mlict.nl/index.php/netwerkbeheerder of neem contact op met ML ICT. Onze interne ICT-infrastructuur is in ieder geval perfect in orde dankzij de uitstekende service en expertise van ML ICT.