Een professionele animatie video laten maken bij Donkermedia

Een animatie video laten maken als vorm van reclame, dat zal u vast niet onbekend in de oren klinken. We zien het steeds vaker dat er wordt gekozen voor een animatie video laten maken, of dat nu is om op de website een bepaald proces uit te leggen of het reclame maken voor het bedrijf zelf op televisie. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u een animatie video wilt laten maken. Daar weet het bedrijf Donkermedia.nl alles van. Zij zijn specialist op dit gebied en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn. Zij hebben al animatiefilmpjes gemaakt voor grote klanten in ons land, zoals voor de ING en voor Blokker. Ze hebben dus al een noemenswaardige cv opgebouwd. Maar toch is het ook goed om te weten dat ze voor de kleinere firma’s ook beschikbaar zijn. Dit zijn een deel van de stappen bij een explanimation:

  • Concept en script
  • Storyboard
  • Illustraties
  • Voice-over

De mogelijkheden van een animatie video laten maken

In slechts een paar jaar eigenlijk is er veel veranderd qua manier waarop bedrijven reclame maken. Vroeger werd er een advertentie geplaatst in de krant of magazine of hooguit reclame gemaakt op televisie. Tegenwoordig is dit nog steeds het geval, maar er zijn nieuwe technieken bijgekomen. We weten allemaal wel dat we leven in een beeldcultuur. Mensen zitten niet meer te wachten op het lezen van een grote hoeveelheid tekst om te bepalen of ze gebruik willen maken van een bepaalde dienst of erachter willen komen hoe iets werkt. Dat blijkt ook wel uit het grote succes van YouTube bijvoorbeeld. Waarschijnlijk hebt u ook vast al meerdere keren een kort animatiefilmpje voorbij zien komen van een bekend bedrijf. Dat is een nieuwe manier van reclame maken. Het is ook ideaal, want hiervoor hoeft u geen dure mensen in te huren om te figureren en hoeft er geen locatie te worden vastgelegd. Maar bovenal heeft u op deze manier veel meer vrijheid. U bepaalt zelf wat u in het filmpje wilt tonen. Wilt u een zonnig strand laten zien ergens op Hawaii? Of past het koude Noordpool meer bij uw bedrijf? Geen probleem, door een animatie video te laten maken bespaart u een dure vliegreis naar dit soort landen. Overigens wordt voor een animatie video laten maken vaak gekozen door bedrijven die een best ingewikkelde dienst aanbieden. Tenminste, voor de gewone consument. Een animatie video laten maken, daarmee boort u een belangrijke doelgroep aan. Een animatie video laten maken zorgt er namelijk voor dat zowel de jonge als de oudere generatie wordt aangesproken. Beelden zijn immers door iedereen gemakkelijk te begrijpen. Het kan in een paar seconden tonen waarvoor u terecht kunt bij het bedrijf in kwestie en wat zij u te bieden hebben. Het is daardoor goed mogelijk dat er in de toekomst nauwelijks meer gebruik gemaakt wordt van tekst, maar men volledig over is gegaan op een animatie video laten maken.

Een hoge kwaliteit

Hoe simpel het ook klinkt om een animatie video te laten maken, er komt nog best wel wat bij kijken. Het is immers niet heel gemakkelijk om een heel aansprekend filmpje te tonen dat mensen pakt. Bij een animatie video laten maken is het belangrijk dat mensen geïntrigeerd raken en meer te weten willen komen over het product of over de dienst. Het is daarom ook belangrijk dat er voor het maken van een dergelijk filmpje gekozen wordt voor een professioneel bedrijf. Het moet een bedrijf zijn die een hoge kwaliteit biedt en uitstekend de vertaalslag kan maken van wat u in gedachten hebt naar het uiteindelijke animatiefilmpje. Daarvoor kunt u het beste terecht bij Donkermedia.