Waarom een refurbished iPhone van SWOOP de beste keuze is!

Hoewel er tegenwoordig een enorm aanbod aan verschillende merken smartphones is, zijn de meeste gebruikers van de iPhone het erover eens: als je eenmaal Apple hebt geprobeerd, wil je eigenlijk niets anders meer. Apple doet er al jarenlang zijn best op om smartphones te maken die extreem gebruiksvriendelijk zijn, en daarnaast ook nog eens de nieuwste technologie bevatten. Geen wonder dus dat iPhone een trendsetter én marktleider is. Helaas betekent dat ook iets voor de prijs van de gemiddelde iPhone; naast de beste, is het ook wel een van de duurste smartphones. Gelukkig zijn er manieren om goedkoper uit te zijn en tóch te kunnen genieten van jouw eigen iPhone. Natuurlijk kun je de vorige telefoon van je ouders of vrienden overkopen en hopen dat hij nog lang meegaat, maar als je Marktplaats af moet struinen voor een iPhone die bij jouw budget past is het altijd spannend: heeft de vorige persoon wel goed voor deze telefoon gezorgd? Aan de buitenkant kan een telefoon er goed uitzien, maar wie weet wat er aan de binnenkant mis mee is. Als je op zoek bent naar een betaalbare maar degelijke iPhone, kijk dan eens naar de refurbished iPhone die we bij SWOOP verkopen. Als je hier een refurbished iPhone aanschaft, weet je zeker dat je goed zit. Onze apparaten worden voor verkoop gecontroleerd op wel vijftig punten, en als er iets aan mankeert dan repareren we dat. We ‘renoveren’ de telefoon: daarom noemen we dit een refurbished iPhone. Je weet dus zeker dat je een degelijke en goed werkende telefoon bestelt! De procedure wordt uitgevoerd door experts, en daarom kunnen we wel twee jaar garantie bieden. Als je refurbished iPhone binnen die twee jaar toch nog gebreken laat zien, kun je dus gebruik maken van onze garantieservice.

Het idee achter de refurbished iPhone van SWOOP

Hoewel het natuurlijk fijn is dat de aanschaf van een refurbished iPhone een kleinere aanslag op je portemonnee doet dan de aankoop van een gloednieuwe telefoon, is dat niet de enige reden waarom wij SWOOP hebben opgericht. We vinden het namelijk jammer dat het tegenwoordig normaal is om elektronische apparaten weg te gooien als het grootste deel van het apparaat nog werkt. Dat is onnodig, en zonde van alle goede onderdelen die er nog in zo’n apparaat zitten. Wij willen daarom een alternatief bieden voor nieuwkoop. Als je bij ons een refurbished iPhone koopt, weet je zeker dat het apparaat nog een tijd lang gebruikt kan worden. En dat terwijl er geen nieuwe, schaarse grondstoffen hoeven worden gebruikt. Met andere woorden: gezond voor je portemonnee en gezond voor de planeet!

De belangrijkste redenen om voor SWOOP te kiezen

Er zijn allerlei redenen te noemen waarom je voor een refurbished iPhone van SWOOP zou kiezen. Wij hebben hier de belangrijkste op een rijtje gezet!

  • Een goede prijs voor een prachtproduct. Doordat wij elke refurbished iPhone controleren op vijftig punten, weet je zeker dat je een goede telefoon in handen hebt.
  • We waarborgen deze kwaliteit bijvoorbeeld door twee jaar garantie te geven, zonder gedoe.
  • We bieden uitstekende service, zowel online als in een van onze vijf winkels. Hier ben je van harte welkom voor een goede kop koffie en voor hulp en advies bij je aankoop. Dit advies kun je natuurlijk ook via de webshop krijgen, bijvoorbeeld via de chat.
  • SWOOP staat voor duurzaam ondernemerschap. Als je bij ons een refurbished iPhone koopt, ontlast je het milieu van verdere uitputting en doe je niet mee aan de wegwerpeconomie. Goed voor iedereen dus!