Haal een voldoende op Engels via de juiste bijles Engels

Je hebt twee soorten mensen in deze wereld; zij die Engels gemakkelijk vinden en zij die Engels moeilijk vinden. Nederlanders zijn over het algemeen vrij goed in Engels. Ook al ben je geen expert, je kunt je vaak toch redelijk verstaanbaar maken. Als je dit niveau vergelijkt met het Engels van Spanjaarden of Fransen, dan zijn de meeste mensen in Nederland bijna allemaal experts te noemen. Maar niet alle mensen vinden het even gemakkelijk om de taal machtig te worden. Dit heeft verschillende oorzaken. Ten eerste moet je een beetje gevoel hebben voor taal. Als je een talenknobbel hebt, dan kun je over het algemeen vrij snel een taal oppikken. Je hebt dan vaak ook geen bijles Engels nodig. Eén van de redenen waarom de meeste mensen toch wel een aardig mondje Engels spreken, is vanwege het feit dat je in Nederland geen nasynchronisatie hebt. Dus Engelstalige films die je op tv kijkt of in de bioscoop zijn altijd in het Engels. Jonge kinderen die veel tv kijken thuis, die groeien dus ook op met het Engels. In landen als Duitsland, Frankrijk en Spanje worden de films allemaal nagesynchroniseerd. Op deze manier leer je van jongs af aan dus geen Engels via de tv. Daardoor is het lastiger om de taal op jonge leeftijd alvast te leren. Dus als je opgroeit en je kijkt weinig tv en films en je hebt ook nog eens weinig gevoel voor taal, dan kan het knap lastig zijn om het niveau op school bij te houden. Juist omdat de meeste mensen wel wat voorkennis hebben qua Engels, gaat het met deze taal op school vaak sneller dan bijvoorbeeld met Frans of Duits. Je krijgt immers op de basisschool al te maken met het vak Engels, maar Frans en Duits krijg je pas op de middelbare school. Dus als je moeite hebt met deze taal, dan kun je bijles Engels krijgen. Je hebt uiteraard verschillende opties wat betreft bijles Engels. Je kunt bijlessen op je school volgen of je kunt je ouders, broer(s) of zus(sen) vragen om je bijles te geven. Wat je ook kunt doen en wat waarschijnlijk het meest effectief is, dat is bijles Engels volgen via slimleren.nl. Dit is namelijk een leuke en effectieve manier van bijles Engels volgen. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden met betrekking tot bijles Engels via slimleren.nl.

De beste manier om bij te blijven is via bijles Engels

Het mooie aan slimleren.nl is dat het een online platform is. Dit betekent dat je de bijles Engels gewoon online kunt volgen. Het voordeel daarvan is dat je niet extra tijd hoeft te investeren in de bijles, want je hoeft bijvoorbeeld niet op gezette tijden naar een locatie te reizen. Je kunt de bijlessen dus gewoon thuis volgen wanneer het jou uitkomt. Daarnaast is het een online platform, dan betekent dat je de oefeningen allemaal kunt maken met behulp van je computer of tablet. Dat maakt het niet alleen erg leuk om te oefenen, maar het maakt de bijlessen ook nog eens uitermate effectief. Dus mocht je je kennis een beetje willen bijspijkeren, kom dan snel naar slimeren.nl.

Kies het abonnement wat bij je past en probeer het gratis uit

Je kunt kiezen voor twee abonnementen:

  • Een jaarabonnement
  • Een maandabonnement

Mocht je kiezen voor een jaarabonnement, dan kun je dit abonnement 30 dagen lang gratis uitproberen. Je kunt het dus annuleren als je niet tevreden bent. Als je één van beide abonnementen wilt bestellen, dan moet je de volgende gegevens invullen:

  • Emailadres van de student
  • Herhaling van het bovenstaande emailadres
  • Emailadres van de ouder