Werkt u al met de juiste CRM?

Ons bedrijf liep de laatste jaren niet meer zoals wij dat zouden willen. Wij spendeerden heel veel tijd aan zaken die wij veel sneller zouden moeten kunnen afhandelen en dat ging ten koste van de productiviteit van ons bedrijf. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om ons bedrijf te verbeteren en een van de dingen die wij toen gedaan hebben, was gaan zoeken naar een nieuwe CRM. Wij werkten namelijk altijd nog met een heel ouderwetse CRM en dat koste ons veel te veel tijd. Wij hebben toen gekeken waar wij een nieuwe CRM konden vinden en wij hebben toen de mensen van Teamleader.nl in de arm genomen. Deze mensen konden ons helpen aan een goed CRM systeem en wij hebben besloten om hen om advies te vragen naar welke CRM voor ons bedrijf het beste zou zijn. Wij hebben toen uitgelegd waarom wij hen hadden benaderd en wij hebben ook gezegd waar wij binnen ons bedrijf tegenaan liepen. Wij kregen toen een heel goed advies van een van de medewerkers van dit bedrijf te horen. Wij kregen namelijk te horen dat zij een heel goede CRM hadden ontwikkeld waarmee wij heel goed uit de voeten zouden kunnen. Wij konden dit CRM systeem eerst een keer testen wanneer wij dat wilden en dat wilden wij natuurlijk graag. Wij konden dan op ons gemak ervaren of wij graag met dit systeem wilden blijven werken. Wij zijn het daarom uitgebreid gaan testen en wij hebben daarbij ook goed gekeken naar wat onze mensen van dit systeem vonden. Zij moesten er namelijk mee werken en dus moesten zij er over te spreken zijn. Dit bleek gelukkig het geval te zijn. Wij kregen van iedereen die met dit systeem moest werken, te horen dat dit systeem heel eenvoudig te gebruiken was zonder dat het daarbij inleverde op de mate waarin het geavanceerd was. Dat was precies waar wij op gehoopt hadden en wij hebben daarom besloten om met dit CRM te gaan werken. Dat kon snel geregeld worden en wij waren daarom zeer tevreden over de goede service van Teamleader.nl. 

Door dit CRM systeem hebben wij veel grip op de zaak

Sinds wij met dit nieuwe CRM systeem werken, merken wij dat wij veel meer inzicht hebben in ons bedrijf. Wij merken dat wij veel meer zicht hebben op de processen binnen ons bedrijf en daardoor kunnen wij ook veel beter en efficiënter werken. Wij zijn daarom heel blij dat wij met dit CRM systeem zijn gaan werken want dit straalt ook goed af op onze klanten. Zij merken dat wij weer met onze tijd meegaan en wij merken dan ook dat wij meer opdrachten binnenkrijgen. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten, dan raad ik u aan om een keer naar de site van Teamleader.nl te gaan kijken. U zult zien dat u daar heel veel informatie kunt vinden over de mogelijkheden van dit bedrijf. Kortom:

  • Hier kunt u heel veel handige tools voor uw bedrijf vinden 
  • De mensen van Teamleader.nl staan altijd voor u klaar om u te adviseren 
  • Ons bedrijf heeft heel veel baat gehad bij deze nieuwe CRM 

Kijk dus ook nog even op Teamleader.nl.