De voordelen van een werkplek online

Je hoort steeds vaker over bedrijven die hun medewerkers toestaan om (deels) online te werken. Dit is een hele goed ontwikkeling, want zodra mensen niet meer in de auto naar hun werk hoeven scheelt dat enorm in de uitstoot van CO2. Het is dus beter voor het milieu als mensen vanuit huis werken doordat er minder auto’s op de weg zijn. Bedrijven die hun werknemers een werkplek online willen bieden kunnen dat doen via Desktop To Work. Dit is een organisatie die diverse diensten biedt op het gebied van online werken. Je kunt als bedrijf zijnde een online werkomgeving aanmaken, waarin jouw werknemers kunnen inloggen. Alle benodigde bestanden en gegevens worden opgeslagen in de cloud en dus kan iedereen er gemakkelijk bij. Bovendien is het via het systeem heel gemakkelijk om onderling te communiceren en bestanden met elkaar te delen. Een werkplek online dus, maar dan met de voordelen van een echt kantoor. Desktop To Work heeft goed nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid van hun systeem, en dat merk je. De interface is heel eenvoudig opgezet en biedt tegelijkertijd vele mogelijkheden. Niet voor niets kloppen veel bedrijven aan bij Desktop To Work voor een werkplek online voor hun team werknemers.

Starten met online werken

Als je als bedrijf jouw werknemers de mogelijkheid wil geven om af en toe online te werken kun je het beste even contact opnemen met Desktop To Work. Zij kunnen je dan alles uitleggen over hoe het in zijn werk gaat, en welke voordelen een werkplek online heeft ten opzichte van een werkplek op kantoor. Enkele van deze voordelen zijn onder andere:

  • Alle softwarelicenties zitten inbegrepen in de werkplek online
  • Je hoeft niet meer zelf voor een harde schijf te zorgen, want ook gegevensopslag is inbegrepen
  • Alla data wordt door Desktop To Work gratis veilig opgeslagen
  • Alle medewerkers kunnen beter samenwerken door gebruik te maken van de cloud
  • Het enige dat je werknemers nodig hebben is een pc of laptop en stabiele internetverbinding

Zoals je ziet heeft een werkplek online bij Desktop To Work vele voordelen ten opzichte van een werkplek op kantoor. Bovendien biedt Desktop To Work deze service aan voor zowel kleine als grote bedrijven. Maatwerk is mogelijk, waardoor je klein kunt instappen, en bij eventuele groei vanzelf doorschaalt naar een ander, groter pakket. 

Een werkplek online aanvragen

Om te starten bij Desktop To Work neem je het beste even contact op met een van hun medewerkers. Ze helpen je dan graag met het aanmaken van jouw online werkomgeving, waarin je vervolgens profielen kunt aanmaken voor elk van jouw werknemers. Daarna kunnen ze aan de slag met online werken. Je kunt alle benodigde bestanden uploaden, waar jouw werknemers in kunnen werken, en deze opslaan in de cloud, zodat iedereen er te alle tijden toegang tot heeft. Je zult merken dat het helemaal niks uitmaakt dat mensen online werken in plaats van offline, behalve dat de tijd veel effectiever wordt besteedt doordat mensen geen reistijd meer hebben van en naar kantoor. Een werkplek online is helemaal van nu, en bedrijven die ook maar enigszins met de tijd meegaan bieden hun werknemers de mogelijkheid om online te werken. 

https://desktoptowork.com/