Voordelig een Domeinnaam kopen

Domeinnamen zijn tegenwoordig onmisbaar voor iedereen die een onderneming heeft of wil beginnen. Met een eigen domein wordt je als bedrijf veel makkelijker gevonden door klanten. Het is als het waren de internet identiteit van jouw onderneming. Steeds meer mensen willen daarom een Domeinnaam kopen. En dan is het natuurlijk ook mooi meegenomen als dit ook nog voordelig kan. Bij TransIP kun je zo een voordelige Domeinnaam kopen. De lage prijs doet echter niets onder voor de kwaliteit van het product dat je koopt. Het domein wordt geheel beheerd door dit IT bedrijf en er wordt altijd gezorgd dat de standaardinstellingen goed staan. Bovendien is het eerste jaar extra voordelig voor wie hier een Domeinnaam koopt. Dit eerste jaar betaal je slechts een paar euro voor dit gewilde product. Om nog voordeliger uit te zijn bij TransIP kun je ook een volledig pakket bestellen. Zo worden alle IT zaken voor jouw bedrijf goed geregeld. Je kunt bij dit bedrijf namelijk niet alleen een Domeinnaam kopen, maar nog veel meer diensten aanvragen. Zo kun je bijvoorbeeld de volgende producten hier vinden:

  • Een persoonlijk emailadres voor al jouw zakelijke mailtjes
  • WordPress voor het publiceren van jouw eigen blogs
  • Een webwinkel om ook online producten te verkopen

Een geschikte Domeinnaam kopen

Wanneer je een Domeinnaam kopen wilt, zijn er een aantal dingen waar je aan moet denken. Zo moet je allereerst zeker weten dat jouw gewenste naam nog beschikbaar is. Dit doe je eenvoudig zelf met de domeinnaamcheck op de website van TransIP. Je vult de gewenste naam in de balk bovenaan de pagina in en klikt op de knop ‘check’. Wanneer je de mogelijkheid ‘kies’ krijgt aangeboden, betekent dat dat je de naam nog kunt kiezen. Met een klik doe je het in het winkelwagentje en kun je met jouw nieuwe domein aan de slag. Maar bij een Domeinnaam kopen komt nog meer kijken. Soms heeft het domein al een andere eigenaar en kun je in overleg gaan om het domein over te nemen. In sommige gevallen lukt dit natuurlijk niet en dan moet je creatief bezig gaan om een andere naam te bedenken. Gelukkig is er op de site van TransIP genoeg inspiratie te vinden hiervoor. Dit bedrijf helpt je graag met een geschikte Domeinnaam kopen. Uiteraard is het ook belangrijk dat de naam jouw producten en jouw visie weergeven zodat bezoekers direct weten wat ze van jouw onderneming kunnen verwachten. Je zou domeinnamen ook wel als het visitekaartje van bedrijven kunnen zien.

Gekocht, en dan?

Na een Domeinnaam kopen begin je natuurlijk pas echt met het vormgeven van het domein en jezelf online op de kaart zetten. Dit doe je trouwens niet alleen, maar met de behulpzame en meedenkende medewerkers van TransIP. Met een Domeinnaam kopen start je aan een geheel nieuw ondernemersavontuur. Er gaat hiermee een wereld van mogelijkheden voor je open. Veel ondernemers kiezen daarom ook voor een pakket van een Domeinnaam kopen en daarbij ook de doorstuurservice. Hiermee vergroot je jouw mogelijkheden aanzienlijk, want bezoekers van jouw sociale media pagina’s en andere websites worden zo altijd eenvoudig doorgestuurd naar jouw domein. Dit maakt een enorm verschil in het aantal bezoekers. Tegenwoordig moeten bedrijven veel van hun omzet van het internet hebben, dus deze investering zal zeker de moeite waard zijn. Op de website kun je alle stappen gemakkelijk uitvoeren om succesvol een internet identiteit op te zetten. Maar hier blijft het niet bij. TransIP is een innovatief bedrijf dat altijd met haar tijd mee gaat. Ook jouw domein blijft daarom steeds in ontwikkeling om altijd het meest uit de vele mogelijkheden te blijven halen.