Geef je website een goed aanzien met een keurmerk webwinkel

Als je websites bezoekt dan zie je vaak verschillende soorten keurmerken op de website. Het webshop keurmerk is iets wat je veel tegenkomt en een dergelijk keurmerk is bedoeld om de consument te laten weten dat de desbetreffende website betrouwbaar is. Dat is wel zo gemakkelijk voor de consument, want er zijn zoveel verschillende webwinkels, dat het vaak lastig om te weten waar je het beste kunt shoppen. Een fysieke winkel opstarten kost ook meer inzet van de eigenaar. De drempel is dus hoger voor het openen van een fysieke winkel en daardoor zijn de fysieke winkels minder talrijk dan de webwinkels. Als consument weet je dus dat wanneer je te maken hebt met een fysieke winkel, dat het waarschijnlijk wel goed zit met de betrouwbaarheid. Dit is natuurlijk niet altijd zo, maar als je het vergelijkt met webwinkels is de zekerheid wel groter. Met webwinkels is het zo dat iedereen in principe een webwinkel kan starten. Je hebt geen fysieke ruimte nodig of een winkelpand, en dat maakt het starten van een webwinkel veel laagdrempeliger. Dit zorgt er dan ook voor dat webwinkels als paddenstoelen uit de grond schieten. Helemaal gezien het feit dat consumenten graag online shoppen. Dit is namelijk vaak makkelijker en goedkoper. Maar al die voordelen brengen ook direct nadelen met zich mee in de vorm van ‘rotte appels’. Veel webwinkels zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en zeer betrouwbaar. Maar hoe meer webwinkels er komen, des te groter de kans op webwinkels die niet betrouwbaar zijn en waar je beter geen artikelen kunt kopen. Dit zijn de zogenaamde ‘rotte appels’ onder de webwinkels. Het is voor de consument echter lastig om de goede webwinkels van de slechte te onderscheiden. Een slechte webwinkel kan namelijk een hele mooie website hebben die consumenten aantrekt en het is ook best mogelijk dat deze webwinkel hoog scoort in de lijst met zoekresultaten van Google. Dus als je zeker wilt weten of je te maken hebt met een goede website, dan kun je altijd kijken of de website beschikt over een keurmerk webwinkel. Via dit keurmerk webwinkel kun je de slechte webwinkels onderscheiden van de goede webwinkels. Als je zelf een webwinkel wilt beginnen of al een webwinkel bezit, dan is het een goed idee om eens te kijken op de website van qshops.org. Hier kun je namelijk terecht voor een keurmerk webwinkel.

Het keurmerk webwinkel van Qshops voor betere conversie

Het draait in de wereld van webwinkels vooral om gezien worden en gevonden worden. Tevens zijn de meningen van consumenten van enorm belang. Een keurmerk webwinkel van Qshops zorgt er voor dat je de consumenten de gelegenheid geeft om hun mening te geven en de recensies die geschreven worden zijn vervolgens zichtbaar voor andere klanten. Tevens krijg je op de website een sticker van het keurmerk webwinkel, zodat klanten direct kunnen zien dat het een betrouwbare webwinkel betreft. Dit alles zorgt uiteindelijk voor een hogere conversie, waardoor mensen de webwinkel makkelijker kunnen vinden. Dat zorgt natuurlijk voor een betere omzet. Al met al is het dus zeer verstandig om zaken te doen met Qshops. Kijk voor meer informatie op de website van qshops.org.

De voordelen van Qshops

Als je naar de site maakt dan heb je direct een overzicht van alle voordelen.

Zo zie je maar dat een keurmerk webwinkel je onderneming enorm kan helpen door je website op een positieve manier in schijnwerpers te zetten.