Outlook training voor beginners

itym - Outlook trainingJe bent nooit te oud om te leren. Wil je wat beter met computers leren omgaan? Dan zijn een aantal programma’s erg belangrijk. Zo moet je leren werken met Word, een tekstverwerker, en moet je Outlook leren kennen. Outlook is een programma waarmee je allerlei praktische zaken kunt regelen. Wanneer je dit programma goed beheerst is je leven plotseling een stuk makkelijker! Een Outlook training voor beginners leert jongeren, maar ook ouderen, hoe ze gemakkelijk en snel met dit programma kunnen werken. Een Outlook training is vaak erg gezellig. Samen met een grote groep mensen ga je aan de slag en leer je alles wat je moet weten om goed met Outlook te kunnen werken. Waarom is het handig een Outlook training te volgen?

  • Het schrijven van e-mails
  • Het maken van aantekeningen
  • Het bijhouden van een agenda
  • Het plannen van afspraken

Outlook is ooit begonnen als een programma waarmee je e-mails kunt versturen en dit is nog steeds één van de belangrijkste functionaliteiten van het programma. Tijdens een Outlook training besteed je daarom veel tijd aan het opstellen en versturen van mailtjes. Je leert hoe je een leuk mailtje kunt typen, hoe je lettertypes kunt veranderen en hoe je een plaatje kunt toevoegen. Ook leer je tijdens een Outlook training hoe je kunt reageren op een mailtje van iemand anders en hoe je een bericht kunt versturen naar meerdere mensen tegelijk. Wees niet bang dat dit allemaal te moeilijk voor je is: een ervaren trainer geeft je persoonlijke aandacht en blijft bij je tot je alles onder de knie hebt! Hoe leuk is het om een goed mailtje te kunnen sturen naar je kleinkinderen? Zorg dat jij deze vaardigheid leert beheersen. Tijdens een Outlook training besteed je ook veel aandacht aan het maken van aantekeningen. Zit je achter je PC en wil je iets noteren, dan kun je dat meteen in het programma doen. Je hoeft niet eerst op zoek naar een stukje papier en een pen, je kunt meteen beginnen met typen. Het tikken van een aantekening werkt eigenlijk hetzelfde als het tikken van een mailtje, maar je moet de aantekeningen natuurlijk ook weer terug kunnen vinden! Tijdens een Outlook training leer je daarom je aantekeningen zorgvuldig te bewaren en deze weg te doen als ze niet relevant meer zijn! Iedereen weet dat het geheugen op latere leeftijd wat minder wordt, met goede aantekeningen blijf je helemaal bij de tijd!

Outlook training; agenda en afspraken

Tijdens een Outlook training besteed je ook veel aandacht aan het bijhouden van een agenda. In het programma is  het mogelijk om al je afspraken netjes op een rij te zetten: je hebt geen papieren agenda meer nodig. Het is mogelijk om je afspraken op verschillende manieren te bekijken. Je kunt per uur kijken wat je die dag gaat doen, je kunt per week kijken wat je die week allemaal gepland hebt en je kunt per maand kijken wat je later die maand allemaal nog te wachten staat. Het wisselen tussen al deze schermen is soms best een uitdaging. Tijdens de Outlook training leer je hoe je al deze verschillende onderdelen van het programma moet bedienen en hoe je eenvoudig tussen de schermen kunt wisselen. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je alles direct opslaat. De trainers herhalen om de zoveel tijd de vaardigheden die je eerder hebt geleerd. Zo blijft alles een stuk beter hangen. Je kunt natuurlijk een keer aan je kleinzoon vragen of hij je een korte Outlook training wil geven, maar dan is het de vraag of je alles onthoudt. Met een goede Outlook training van erkende deskundigen weet je zeker dat het goed zit. Een van de laatste dingen je leert is het plannen van afspraken. Wanneer je in de agenda kunt bekijken is het ook leuk als je zelf evenementen kunt toevoegen! Je kunt je hele familie laten weten wanneer je een feestje wilt geven of je kunt je vriendinnen uitnodigen om gezellig op de thee te komen. Denk je eens in hoe makkelijk je leven zou zijn als je precies wist hoe je dit programma moest gebruiken. Met een simpele Outlook training heb je binnen no time alle vaardigheden die je nodig hebt, meld je vandaag nog aan!

Persoonlijke aandacht

Natuurlijk wordt de kwaliteit van een Outlook training voor een belangrijk deel bepaalt door de ervaring van de trainers. Je moet dus op zoek naar een instelling waar alleen professionals voor de klas staan. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op http://itym.nl/. Dit bedrijf biedt allerlei trainingen aan, waaronder een Outlook training, en garandeert persoonlijke aandacht tijdens iedere les. Ben je bang dat je misschien niet helemaal mee kunt met de groep? Maak je geen zorgen! Omdat de trainers de tijd nemen voor iedere cursist kun je meteen aan de bel trekken wanneer je het even niet meer snapt. Het is een hele hoop kennis die je in korte tijd wilt opdoen: het is helemaal niet erg als je iets vergeet! Surf snel naar bovenstaande site en bekijk alle mogelijkheden. Heb je de Outlook training voor beginners succesvol doorlopen, dan kun je ook deelnemen aan het gevorderde programma. Tijdens dit traject ga je nog dieper in op alle mogelijkheden en leer je het programma echt tot in de puntjes kennen. Klik op de bovenstaande link en meld je gelijk aan!