Laat lab recruitment maar aan Sire Search over

Maakt u medische apparatuur? Ontwikkelt of innoveert u als bedrijf dergelijke producten voor ziekenhuizen? Dan hebt u wellicht lab recruitment nodig. Wij zijn een bedrijf dat het lab recruitment uit handen kan nemen. Kijkt u eens op sire-search.nl. U zult zien dat we qua lab recruitment alles uit de kast kunnen trekken. U wilt waarschijnlijk een team opbouwen van mensen die een doel voor ogen hebben. Jong gemotiveerd en hoogopgeleide dames en heren zoeken wij graag voor u. U kunt uw wensen qua lab recruitment bij ons neerleggen en dan sturen we onze headhunters er op uit. Wij gaan universiteiten, jaarbeurzen en zelfs uitzendbureaus langs. We spreken het liefste direct met potentiële kandidaten die we vervolgens in ons uitgebreide database opnemen. We maken zelf ook gebruik van vooruitstrevende technieken. Denk aan databases en ingewikkelde algoritmen waarmee we op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de life sciences. We zorgen ervoor dat we een zeer breed netwerk kunnen aanbieden, het gehele jaar door. Lab recruitment is vak apart dat niet stilstaat maar juist onderhevig is aan innovaties, net als uw bedrijf binnen de life sciences. Overigens is lab recruitment niet het enige werk of het enige veld waarbinnen we werken. Zo werken wij voor farmaceutische bedrijven, medische apparatuur fabrikanten en bedrijven in de levensmiddelenindustrie.

Naast lab recruitment vinden we ook geschikte medische laboranten

Qua lab recruitment bent u bij ons aldus aan het juiste adres. Misschien staat uw bedrijf nog in de kinderschoenen. Dan hebt u al erg veel taken in het dagelijkse leven. Vergaderingen en de administratie zijn aan de orde van de dag. U hebt geen tijd om vacatures uit te schrijven terwijl u dankzij een breder personeelsbestand wel meer lucht krijgt. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Laat ons persoonlijk weten wat u qua personeel wenst. Speelt de ervaring een belangrijke rol of wilt u liever uw eigen personeel intern opleiden en begeleiden? Biedt u stageplekken aan of zoekt u echt een senior werknemer die een bepaald team binnen uw bedrijf kan gaan leiden? U kunt ons inhuren voor deze vorm van lab recruitment. Maar u hebt tevens de keuze om een vacature te plaatsen via onze website. Geïnteresseerden zullen we vervolgens snel met u in contact brengen. Een modern bedrijf zoals de uwe zit natuurlijk niet stil en werkt wellicht graag over de grens. Daarom ook wij onderhand uitgegroeid een internationaal concern. We hebben in Europa drie vestigingen en dankzij ons digitale netwerk bieden we een keur aan potentiële werknemers aan en deze database blijven we natuurlijk aanvullen zodat u daar in de toekomst nog steeds de vruchten van kunt plukken. Dat maakt ons trouwens tot een zeer bijzonder bedrijf:

  • We denken niet in grenzen en dat bedoelen we letterlijk en figuurlijk,
  • We werken in een niche waarvan lab recruitment een uitstekend voorbeeld is,
  • We hebben zelf de kennis in huis om u snel van advies te voorzien en we kennen de huidige ontwikkelingen binnen uw markt.

Ons zoekgebied breidt zich uit over heel Europa

Bent u benieuwd wat wij qua lab recruitment allemaal voor u kunnen betekenen? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Op onze website vindt u een duidelijk en helder overzicht van uw opties. U vindt er een overzicht van de vele bedrijven die u reeds zijn voorgegaan. Het zal ons niets verbazen als er enkele concurrenten tussen staan. Mocht u vragen hebben of eens langs willen komen dan raden we het u aan om even te bellen of te mailen met onze klantenservice. We plannen u graag in voor een vrijblijvend adviesgesprek!