Goedkope VPS

Xitens is de expert op het gebied van goedkope VPS hosting. Wij geven u het volledige beheer over uw server, en dat voor een lage prijs. Onze pakketten beginnen al bij 10 euro per maand, waarbij u zelf uiteraard uw besturingssysteem kunt kiezen. Ook heeft u de beschikking over een uitgebreid controlepaneel en monitoring hardware, zodat u zeker weet dat de door u gekozen VPS altijd in de lucht blijft. Bent u dus op zoek naar een goedkope VPS? Bij Xitens vindt u zeker de juiste VPS voor uw situatie.

De goedkope VPS aanbieder in Nederland

VPS staat voor Virtual Private Server, wat betekent dat het een virtuele server is, die samen met andere virtuele servers draait op een fysieke server. Hierdoor kunnen we meerdere servers combineren, zodat we de kosten kunnen drukken en dus goedkope VPS hosting aan kunnen bieden. Ook maakt dit het systeem makkelijk schaalbaar. Als u een nieuwe VPS wilt of als u uw VPS uit wilt breiden dan hoeven wij geen aanpassingen te doen in het datacenter, maar kunnen we gewoon uw virtuele server groter of kleiner maken. U heeft dus meer controle met een VPS, terwijl wij voor de server zelf zorgen. En doordat u alleen te maken heeft met de VPS kunnen wij de beste servers gebruiken. Hierdoor is het mogelijk om toch een goedkope VPS aan te bieden, terwijl u wel gebruik kunt maken van twee krachtige Intel Xeon Hexa Core processoren en minimaal 96 GB intern geheugen. Uiteraard is al onze opslag volledig SSD in een RAID 10 configuratie, inclusief backup batterij en cache. Uw data is dus goed beveiligd met een VPS server van Xitens. Onze servers bevinden zich in een TIER III gecertificeerd datacenter in Dronten, wat betekent dat we minimale downtime hebben.

Goedkope VPS hosting voor iedereen

Belangrijk bij goedkope VPS hosting is dat u zelf de controle blijft houden. U moet zelf uit kunnen kiezen wat u doet met uw server en daarom heeft u bij Xitens via het SolusVM controlepaneel de controle over uw server. U kunt uw server starten, stoppen, uitschakelen en zelfs opnieuw installeren. Ook krijgt u via het controlepaneel gemakkelijk toegang via SSH, RDP of noVNC, waarbij noVNC zelfs een optie is als u zelf niet meer bij uw server kunt komen. Ook kunt u via het controlepaneel uw besturingssysteem installeren. Omdat u helemaal bij het begin begint mag u zelf kiezen wat voor besturingssysteem u gebruikt en hoe u dit instelt. Omdat wij begrijpen dat u soms alleen de voordelen van een VPS wilt en verder gewoon een standaard hosting oplossing, hebben wij ook verschillende VPS templates voor u. Dit zijn besturingssystemen die wij al zo hebben ingesteld dat u ze direct kunt gebruiken als hostingserver. Denk bijvoorbeeld aan een al geïnstalleerde Joomla hosting, WordPress hosting, Drupal hosting, Magento hosting, Prestashop hosting, ownCloud en nog veel meer. En uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen besturingssysteem te installeren, zodat u alles precies in kunt stellen zoals u dat wilt. Dit kan door uw eigen ISO te gebruiken en deze te installeren, of door een van onze vooraf uitgekozen besturingssystemen te selecteren. Genoeg mogelijkheden dus om gebruik te maken van onze goedkope VPS hosting. Of u nu een simpele hosting oplossing wilt voor uw website of een uitgebreid netwerk wilt beheren, bij Xitens is alles mogelijk. U kunt gemakkelijk uw goedkope VPS schalen door te kiezen voor een grotere VPS of door meerdere servers te combineren, zodat u altijd de juiste oplossing heeft voor uw situatie. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met onze klantenservice op. Wij weten alles over virtualisatie en hoe dat toe te passen is, dus wij kunnen u ongetwijfeld verder helpen. Bekijk snel onze website https://www.xitens.nl/