Een solar powerbank die bedrukt is met tekst of symbool

Wist u dat een solar bank bedrukt kan worden met allerlei soorten informatie? Misschien hebt u diverse powerbanks aangeschaft als relatiegeschenk of als presentje aan uw personeel. Dit zijn handige draadloze opladers voor de smartphones. Men heeft immers niet altijd de beschikking over een stopcontact. En dat kan tijdens lange reizen of lange studiedagen een probleem zijn. Zeker als uw werknemers afhankelijk zijn van hun telefoon. Ook jongeren zijn continu druk in de weer met hun smartphone. Voor hen kan een solar powerbank die bedrukt is met allerlei informatie een ware uitkomst zijn. Dus middelbare scholen die graag hun leerlingen eens in het zonnetje zetten zijn bij ons aan het juiste adres. Want deze powerbanks zijn erg uniek! U hoeft ze niet aan te sluiten aan uw pc of laptop om ze op te laden, dit gebeurt namelijk door zonne-energie. Uiteraard heeft deze solar powerbank die bedrukt kan worden overigens wel een usb-aansluiting zodat u de accu ook kunt opladen als het inmiddels donker is geworden. Klinkt u dit als muziek in uw oren en vindt u de solar powerbank die bedrukt is een perfect cadeautje voor een kerstpakket? Schaf deze dan bij ons aan! Zoals u misschien wel begrijpt koopt u de solar powerbank die bedrukt wordt niet per stuk maar in oplages te beginnen bij 50 stuks per collo. Als particulier hebt u hier misschien niet zoveel aan maar als werkgever is dit een ware uitkomst.

Wilt u graag een solar powerbank  die bedrukt is?

De solar powerbank kan bedrukt worden met allerlei handige informatie. U slaat twee vliegen in een klap als u de solar powerbank bedrukt laat worden met uw contactgegevens. Want in de eerste plaats hebben uw medewerkers een zeer handige powerbank en in de tweede plaats is het een slimme vorm van marketing. Laat bijvoorbeeld uw adresgegevens, e-mailadres, websitenaam en/of logo op de powerbanks bedrukken. Geef een solar powerbank die bedrukt is aan iedere collega en deel ze tevens uit op jaarbeurzen. U hebt een uniek relatiegeschenk in handen zodat potentiële klanten snel uw website of bedrijf kunnen bezoeken. Deze powerbank is vlot op te laden als u hem in de felle zon legt en dat betekent dat u op stroom kunt besparen en men onderweg niet alleen elektronische apparaten kan opladen maar tegelijkertijd ook de powerbank!  Zo hebt u altijd een volle accu in de buurt. Hij is geschikt om alle smartphones van alle merken op te laden maar bevat ook genoeg stroom om uw mp3-speler draaiende te houden.

We bedrukken ook diverse andere artikelen voor u

Na uw bestelling duurt het ongeveer een week of 2 voordat we het afleveren. U betaalt hiervoor geen extra kosten. De verzendkosten komen geheel op onze conto. Kijkt u eens op powerbankwereld.nl naar onze overige producten. Zo verkopen we ook powerbanks zonder zonne-energie optie en hebben we powerbanks met speciale opties zoals:

  • Een ingebouwde radio,
  • Met speaker,
  • Of laserpointer die u kunt gebruiken tijdens presentaties.

De solar bank wordt bedrukt door de zogenaamde tampondruk op het witte platte gedeelte van de oplader. Bedenkt u van te voren wat u er op wilt zetten en in welk lettertype u dit wenst? Dan gaan we snel voor u aan de slag. Als u graag eerst een inzicht in de prijzen wilt hebben, dan raden we het u aan om van te voren een offerte op te vragen. Zo betaalt u per 50 powerbanks een vaststaand bedrag en dat bedrag neemt per powerbank af naarmate u meer bestelt. U krijgt dus korting op grotere bestellingen! Hebt u hier verder nog vragen over? Bel dan vandaag met onze klantenservice.