E-commerce software op maat 

E-commerce software is speciale software gericht op bedrijven die een webshop hebben of willen starten. Deze software maakt het gemakkelijker om je webshop en alles wat daarbij komt kijken, te beheren. Deze software is er in verschillende vormen en maten. Zo is er bijvoorbeeld de open source software zoals Magento, die veelal geschikt is voor kleinere bedrijven. Grotere verkopers maken meestal gebruik van andere software die beter geschikt is voor grotere ondernemingen. Wanneer je een echt grote retailer bent, dan schieten echter ook deze pakketten tekort. Een enterprise retailer heeft dan ook hele andere eisen voor zo’n softwarepakket dan een gewone onderneming. In dat geval kun je gebruik maken de e-commerce software op maat van Novulo. 

E-commerce software speciaal voor enterprise retailers 

Als je dus een echt grote retailer bent, dan voldoet een simpel softwarepakket als dat van Magento niet. In dat geval heb je speciale e-commerce software op maat nodig die gericht is op enterprise retailers. Novulo biedt precies zo’n softwarepakket aan. Zo heb ik recentelijk ook e-commerce software van Novulo op maat laten maken. Ik ben namelijk werkzaam voor een groot internationaal modewarenhuis, die sinds kort ook online kleding verkoopt. Er komt heel wat kijken bij het opzetten van zo’n webshop. Als je als webshop begint, dan kun je klein beginnen en zo verder uitbreiden. Wij konden dat helaas niet. Als bestaande winkelketen maakten wij al gebruik van verschillende systemen voor in onze winkels. Daarnaast verkochten wij onze kleding en accessoires ook via de mailorder. Ook daar gebruikten we weer aparte systemen voor. Toen we uiteindelijk gingen uitbreiden met een webshop, moesten daar ook weer nieuwe systemen voor worden ingericht en uiteindelijk zagen we door de bomen het bos niet meer. Gelukkig hebben wij toen Novulo gevonden. Novulo is een bedrijf dat zich specialiseert in bedrijfssoftware voor op het web. Zij maken software voor verschillende branches: 

  • Financiële dienstverlening 
  • Zorg 
  • Handel en transport 
  • Luchtvaart 
  • Horeca 
  • Overheid, cultuur en sport 

Je kunt dus voor veel meer dan alleen e-commerce software terecht bij Novulo. Het fijne aan de e-commerce software van Novulo is het feit dat deze echt op maat gemaakt is voor het bedrijf. Het softwarepakket is zodanig afgestemd op onze wensen, dat er niets te veel of te weinig in zit. Alles wat we nodig hebben, zit in het pakket en alles waar we niets mee kunnen, dat zit er niet in. Daarnaast was het ook nog eens zo dat we de systemen die we al gebruikten, hebben kunnen aanpassen waardoor nu alles naadloos met elkaar samenwerkt. Dit bespaart ons natuurlijk ontzettend veel tijd en moeite. Ook is de e-commerce software van Novulo ontzettend gemakkelijk in gebruikt. Alles is overzichtelijk en je krijgt niet meer te zien dan dat je nodig hebt. Zo kunnen wij ons volledig richten op het beheren van onze webwinkel zonder last te hebben van allerlei bijzaken die op ons niet van toepassing zijn. De bedrijfssoftware van Novulo heeft ons werk in ieder geval een heel stuk lichter weten te maken. 

Informeer naar de mogelijkheden 

Ben jij ook een grote enterprise retailer en wil jij een nieuwe webshop starten? Of heb je al een webshop, maar kun je wel een extra helpende hand gebruiken bij het beheer ervan? Kijk dan eens naar de e-commerce software van Novulo. Deze kan Novulo precies op jouw wensen afstemmen zodat je een softwarepakket kunt krijgen dat precies op maat is. Kijk voor meer informatie op https://www.novulo.com/e-commerce-software of neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden. De software op maat van Novulo kan ook jouw onderneming ondersteunen bij het beheren van een webshop.