Zit u om een iPhone reparatie verlegen?

Hebt u per ongeluk uw telefoon laten vallen en is het beeldscherm stuk? Of is er sprake van een intern probleem? Er kan van alles en nog wat kapot gaan aan uw telefoon en dat zorgt voor frustratie en een dosis ongerustheid waar u natuurlijk niet op zit te wachten. Woont u in Amersfoort en omstreken? Dan moet u voor bijvoorbeeld een iPhone reparatie snel eens bij Telektronica langsgaan. Want wij van teletronica.nl zijn een jonge onderneming die met veel passie iedere dag weer een iPhone reparatie uitvoeren. Niet alleen kunt u trouwens voor een iPhone reparatie bij ons aankloppen. Ook andere merk smartphones en tablets repareren we naar behoren. Het is zowel mogelijk om uw telefoon langs te brengen als om uw telefoon te laten ophalen. Bij ophalen en terugbrengen zal de totaalprijs wel iets hoger uitpakken. Maar als u bijvoorbeeld de hele dag moet werken dan is het wel zo handig dat u aan het einde van de dag uw zuurverdiende smartphone weer kunt gebruiken. Natuurlijk zorgen we er altijd voor dat u weet wat het u kan gaan kosten en dat u tevens op de hoogte gehouden wordt over de status van de iPhone reparatie. U vindt het waarschijnlijk ook erg belangrijk dat uw toestel er na de iPhone reparatie weer zo goed als nieuw uitziet. Daarom schonen we uw Apple product op alle mogelijke manieren op en zorgen we er tevens voor dat we hoofdzakelijk originele onderdelen vervangen.

Wacht niet te lang met een iPhone reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De kans op een valpartij, op waterschade of een andere manier van schade is groot. Zeker als u uw iPhone niet beschermd met een hoesje of als u kinderen en/of huisdieren hebt. Ze stoten het nog sneller van de tafel dan u kunt vangen dus hopelijk bent u goed verzekerd. Mocht er sprake zijn van een ongevalletje dan kunt u aldus contact met ons opnemen. Weet u precies wat het probleem is maar wilt u graag weten wat een dergelijke iPhone reparatie u gaat kosten? Bel dan met onze klantenservice of stuur een e-mail zodat we u daar over kunnen adviseren. Tevens vindt u een online formulier waarmee u kunt aangeven dat u een iPhone reparatie wenst en dat u het op prijs stelt dat het apparaat door onze monteur wordt opgehaald. Hebt u wel de tijd om even langs te gaan? Kijk dan wederom op de website want daar vindt u naast ons adres ook de openingstijden:

  • Maandag van 13:00 tot 18:00,
  • Dinsdag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 18:00,
  • Donderdag is er koopavond en bent u welkom van 10:00 tot 21:00,
  • Zaterdag weer van 10:00 tot 18:00,
  • En op zondag bent u zelfs welkom, van 13:00 tot 17:00.

Dat betekent dat u dus zelfs in het weekend gered bent want er is altijd wel een gaatje in onze agenda te vinden voor een snelle iPhone reparatie.

U kunt waarschijnlijk geen seconde zonder uw trouwe smartphone!

Wacht niet langer maar neem snel een kijkje op onze website zodat u direct in actie kunt komen. U zult pas merken hoe afhankelijk u bent geworden van dit toestel als u het tijdelijk niet meer kunt gebruiken. U gebruikt het als klok, om uw sociale leven mee te regelen, om het nieuws te volgen en ga zo maar door. Zelfs voor uw werk kan uw smartphone erg belangrijk zijn en dan wilt u het natuurlijk geen seconde niet kunnen gebruiken. Gelukkig werken wij snel en accuraat zodat we u aan het einde van de middag blij kunnen maken. Lees meer…