Sim Only uitzoeken

Veel Nederlands kiezen voor een abonnement met telefoon. Ze betalen daarvoor tientallen euro’s per maand, maar waarom eigenlijk? Een Sim Only abonnement is vaak veel goedkoper. Je houdt op den duur zoveel geld over, dat je die dure telefoon ook gewoon los kunt kopen! Ben jij op zoek naar een goedkope Sim Only? Kijk dan eens op https://www.simonly.com. Op deze site vind je alle Sim Only abonnementen die momenteel worden aangeboden. Je kunt dus meteen achterhalen welke provider het best bij jou past. Op de site is het heel eenvoudig verschillende aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo krijg je snel antwoord op je meest prangende vraag: waar ben ik het goedkoopst uit? Je maakt je keuze aan de hand van een aantal filters:

  • Grootte van de databundel
  • Onbeperkt bellen of niet
  • Prijs per maand

Voor veel smartphonebezitters is hun databundel heilig. Ze weten precies hoeveel ze maandelijks nodig hebben. Sommigen zitten uren filmpjes te kijken, terwijl anderen hooguit wat appen met vrienden. Telecomproviders hebben jaren geleden al geconstateerd dat ze geen geld meer konden verdienen met bellen en SMS. Daarvoor was de concurrentie simpelweg te groot en de noodzaak te hoog. Waar konden ze dan nog wel aan verdienen? Precies, aan databundels. Zodoende vind je bij de grote providers enorme databundels, die veel geld kosten. Heb jij helemaal geen behoefte aan veel data? Dan kun je vaak voor een ontzettend laag bedrag een Sim Only afsluiten. Je moet dan echt denken aan bedragen onder de 10 euro! Ga voor jezelf eens na hoeveel data jij nou echt nodig hebt. In veel gevallen zul je beseffen dat je ook best met wat minder toe kunt. Je bespaart daar maandelijks veel geld mee. Geld dat je weer kunt gebruiken voor een leuk feestje, of een avondje stappen!

Sim Only en onbeperkt bellen

Steeds meer Sim Only abonnementen worden geleverd met ‘onbeperkt bellen’. Zoals hierboven beschreven is dat helemaal geen verrassing. Het is dus in veel gevallen de moeite waard om dit gewoon aan te vinken, ook al weet je van tevoren dat je helemaal niet zo veel zult bellen. Het is een kwestie van verhouding. Wanneer je bijvoorbeeld 5 euro betaalt voor 100 belminuten, 6 euro voor 300 belminuten en 7 euro voor onbeperkt bellen, dan is de keuze snel gemaakt. Voor die 2 euro extra koop je de zekerheid dat je nooit een hoge telefoonrekening zult hebben, ook wanneer je een maand plotseling wel veel moet bellen. De prijs per maand geeft uiteindelijk voor veel mensen de doorslag. Kies je voor een contract van twee jaar, dan ligt die prijs lager dan bij een Sim Only die maandelijks opzegbaar is. Weet jij zeker dat je lang bij eenzelfde aanbieder wilt blijven, dan kan een lange looptijd verstandig zijn. Ben je verknocht aan je vrijheid? Kies dan voor een abonnement waarbij je nergens aan vast zit. Wil je alle actuele Sim Only aanbiedingen vergelijken? Ga dan snel naar bovenstaande site en klik op de filters. Je vind dan binnen mum van tijd een provider die helemaal bij je past!

Doorgestuurd naar officiële website

Bovenstaande site vergelijkt slechts verschillende abonnementen. Om een contract af te sluiten, word je doorgestuurd naar de officiële site van de aanbieder. Je hoeft je dus geen zorgen te maken: iedere deal is goedgekeurd en veilig. Eenmaal op de site van de aanbieder kun je het gekozen abonnement nog aanpassen, maar in principe staan alle opties al voor je ingevuld. Is dat niet het geval, dan weet je in ieder geval waar je naar op zoek was. Een goedkoop Sim Only abonnement regel je via simonly.com!