Samsung reparatie in Rotterdam

Bent u in het bezit van een Samsung en heeft u software of hardware problemen? Dan bent u bij Electronic Repair aan het juiste adres. Electronic Repair is een groeiende service gespecialiseerd in het repareren van consumentenelektronica. Niet alleen particulieren kunnen bij ons terecht, ook fabrikanten, detailhandel en importeurs behoren tot onze doelgroep. We repareren elektronische apparaten, van tablets tot aan smartphones, van de volgende merken Iphone, Nokia en Samsung. Waar we in excelleren is de snelheid van de reparaties, waaronder de Samsung reparatie in Rotterdam. We trachten binnen 30 minuten uw probleem opgelost te hebben. Op deze manier proberen we lange wachttijden te voorkomen en je snel toegang te geven tot je toestel. Naast snelheid, bieden we een betrouwbare service voor alle mankementen betreffende Samsungs, Nokia’s en Iphone’s. Zo bieden we op basis van de factuur 3 maanden garantie op gerepareerde schermen of accu’s. Mocht uw telefoon dus in deze periode nog onverhoopt niet functioneren, wat betreft uw scherm of accu, dan verloopt de reparatie uiteraard geheel kosteloos. Daarbij moet vermeld worden dat val of stoot- en waterschade op de garantie zijn uitgesloten.

Service ten aanzien van Samsung reparatie in Rotterdam

Om de kwaliteit te waarborgen zijn een aantal onderdelen altijd onderdeel van de Samsung reparatie in Rotterdam procedure:

  • We werken uitsluitend met originele onderdelen of hoogwaardige vergelijkbare kwaliteit onderdelen
  • Al onze monteurs zijn gecertificeerd
  • We bieden 3 maanden garantie

Met name het feit dat we werken met originele onderdelen is een pluspunt aan onze service. Er zijn namelijk veel namaakonderdelen tegenwoordig in omloop. Deze brengen eerder schade aan dan dat ze het probleem oplossen. Let dus goed op waar uw uw Samsung reparatie in Rotterdam laat uitvoeren. Er zijn twee mogelijkheden om gebruik te maken van onze reparatiedienst. U kunt een afspraak via de website. Op deze manier kunt 5 dagen per week bij ons terecht. Telefonisch zijn we van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar op het volgende nummer: 0180-471155. Buiten deze tijden zijn we bereikbaar via het formulier op de contactpagina van onze website. Belangrijk hierbij te vermelden is: vul het formulier zo zorgvuldig en volledig mogelijk in. Zo kan uw reparatie het snelst uitgevoerd worden. Indien uw Samsung reparatie in Rotterdam een scherm reparatie betreft, kunt u een afspraak maken, waarbij u tussentijds wacht in een moderne wachtruimte. Uw servicemonteur zal direct aan de gang gaan met uw reparatie. Het is ook mogelijk dat u dus een afspraak maakt zodat er zeker geen wachttijd is. We snappen dat u een tegenwoordig een druk programma heeft waarbij u niet rustig kunt wachten op een Samsung reparatie in Rotterdam. Daarnaast is het mogelijk om uw Samsung reparatie in Rotterdam te laten uitvoeren door alleen de telefoon naar ons op te sturen. Dit bespaart u reistijd naar onze servicelocatie. Zo bieden we voor eenieder een uitkomst.

Electronic Repair Rotterdam; geschikte oplossing voor alle elektronica reparaties

U hoeft dus niet langer te zoeken naar een geschikt bedrijf waarbij u uw Samsung reparatie in Rotterdam kunt laten uitvoeren. We hebben ruime ervaring opgebouwd en beschikken over een loyale klantenkring. Mocht er iets zijn, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Buiten de openingstijden doen we ook ons uiterste best om u zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Naast Samsungs repareren we, zoals eerder vermeld, ook diverse andere apparaten, dus mocht u andere elektronica willen laten repareren, kunt u altijd bij ons terecht. U bent verzekerd van originele onderdelen, betrouwbare monteurs en een snelle levertijd. Wat wilt u nog meer? Lees meer..