Mijn domeinnaam registreren

Al jarenlang liep ik met het idee rond om mijn eigen bedrijf te beginnen. Ik vond het echter voor een hele lange tijd lastig om echt de stap te maken. Het is tenslotte behoorlijk wat om zomaar je baan op te zeggen en je eigen bedrijf te starten. Ik zag het al helemaal voor me hoe dit helemaal mis zou lopen en dat zou ik toch wel heel erg vinden. Als je zoiets gaat doen, dan wil je ook dat het een succes is. Althans, zo sta ik in het leven. Uiteraard had ik al een idee van wat ik (ongeveer) wilde doen. Ik had het nog nooit concreet op papier gezet, maar in mijn hoofd wist ik eigenlijk wel hoe mijn bedrijf eruit zou komen te zien. Op een avond had ik het er weer eens met mijn man over. Ik vertelde hem (opnieuw) over de plannen die ik had, maar dat ik het eigenlijk toch een te groot risico vond om zomaar mijn vaste baan op te zeggen in de hoop dat dit project succesvol zou zijn. Mijn man raadde me toen aan om gewoon klein te beginnen. Hij stelde voor om simpelweg met een website te beginnen en dan wel te zien of er mensen op af zouden komen. Zo gezegd, zo gedaan en voor ik het wist was ik bezig met een domeinnaam registreren bij Nitroserve.

  • Realtime DNS beheer
  • Vanaf € 0,99
  • Direct beschikbaar

Voordat ik bij Nitroserve uitkwam heb ik wat onderzoek gedaan naar een domeinnaam registreren en uiteindelijk kwamen zij als beste uit de bus. Ik had me er al helemaal op voorbereid dat het een ongelooflijke moeite en tijd zou kosten om het domeinnaam registreren te voltooien, maar het was juist heel erg makkelijk.

Eenvoudig en snel een domeinnaam registreren

Wanneer jij ook je eigen website wilt beginnen, of dit nu voor jezelf is of bijvoorbeeld voor je eigen bedrijf, dan moet je dus eerst een domeinnaam registreren. Als je net zoals ik ben, dan denk je dus waarschijnlijk dat je hier ontzettend veel moeite voor moet doen. Maar dit is, zeker als je dit via de website van Nitroserve doet, heel erg eenvoudig. Ik moet hier wel aan toevoegen dat ik bij mijn domeinnaam registreren het geluk had dat deze door niemand anders werd gebruikt. Als dit wel het geval is, dan zal het misschien ietsje langer duren voordat je een goede domeinnaam registreren kunt. Iemand heeft mij dan ook de tip gegeven om al meerdere domeinnamen te hebben liggen. Op die manier kom je niet ineens voor verrassingen te staan en je hoeft dan ook niet weer helemaal van vooraf aan te beginnen.

Mijn eigen website ontwerpen

Na het domeinnaam registreren werd het natuurlijk tijd voor mijn website ontwerpen. Hier heb ik wel de nodige hulp bij gehad. Waar het domeinnaam registreren bij Nitroserve heel erg eenvoudig was, zitten er toch iets meer voeten in de aarde bij het ontwerpen van een website. Ik was er dus maar wat blij mee dat in ieder geval de hosting ervan helemaal in orde was. Het hebben van een eigen website is ontzettend leuk, maar ik heb inmiddels om me heen gezien hoe belangrijk het is dat de hosting ervan goed is. Bij Nitroserve kun je hier altijd op rekenen en dat is heel erg prettig. Ze helpen je overigens ook graag als je al een domeinnaam hebt en deze graag wilt verhuizen. Binnen enkele eenvoudige stappen heb je dat hier al voor elkaar gekregen. Bekijk dus vandaag de mogelijkheden nog en maak je keuze.