Met een personal trainer in Amstelveen bereik je je doelen wél!

Woon jij in de buurt van Amstelveen en wil je graag wat kilootjes afvallen? Dat is voor veel mensen makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet immers precies weten welke oefeningen je daarvoor moet doen, en ook je voedingspatroon is belangrijk. Een personal trainer in Amstelveen zoeken via selsa.nl is dan misschien een goed idee, want deze helpt je bij al deze zaken. Samen met deze persoon ga je natuurlijk allereerst aan de slag met sporten, want om af te vallen moet je in beweging komen. Jouw personal trainer in Amstelveen zal je vertellen welke oefeningen je moet doen en bovendien waarom. Het motiveert namelijk heel erg als je weet waarom je iets doet, dan ben je sneller geneigd om het te doen. Als het je doel is om af te vallen dan zul je je veelal moeten richten op krachttraining, in combinatie met wat milde cardio. Dit is het tegenovergestelde van wat mensen denken dat ze moeten doen als ze willen afvallen, en we zullen je uitleggen waarom dat zo is. Uiteraard verbrandt je met het doen van cardio caloriën, dat is algemeen bekend. Maar hoe meer spiermassa je hebt, hoe meer calorieën je verbrandt, zelfs in rust. Dus zelfs als je gewoon op de bank hangt is je verbranding hoger als je meer spiermassa hebt. Jouw personal trainer in Amstelveen zal je dus krachtsoefeningen geven, welke heus op je eigen niveau zullen zijn. Iedereen moet immers ergens beginnen, en je kunt niet meteen super sterk zijn. Voor de vrouwen die zich hier druk om maken: Van lichte krachttraining ga je er absoluut niet mannelijk of heel gespierd uitzien, daar is echt wel iets meer voor nodig.

Personal trainer Amstelveen voor een fitter lijf

Als je via selsa.nl een personal trainer in Amstelveen vindt dan kun je kiezen uit drie verschillende trajecten, namelijk

  • Het Fit & Sterk programma
  • Het Afvallen programma
  • Het Gezonde Leefstijl programma

Natuurlijk overlappen deze drie programma’s elkaar op meerdere vlakken. Het is dus niet zo dat als je voor het ene programma kiest je de andere focuspunten volledig elimineert. Wat je wel doet is beslissen wat voor jou het belangrijkste punt is. Dit kan dus afvallen, fitter & sterker worden of je gezonder en energieker voelen zijn. Als je niet zo goed weet welke je moet kiezen dan hang je er waarschijnlijk een beetje tussenin. Contacteer hun personal trainer in Amstelveen dan even, die legt je graag uit welke aanpak het beste voor jou zal werken.

En daarna: Aan de slag

Jouw personal trainer in Amstelveen (of in welke stad dan ook) gaat samen met jou aan de slag met sporten, en je krijgt tips en adviezen met betrekking tot je voeding. Het sporten kan op een locatie naar keuze, dus ook bij jou thuis. Dit is super fijn voor mensen die het niet prettig vinden om naar de sportschool te gaan, maar wel persoonlijke begeleiding willen. Jouw personal trainer in Amstelveen komt dan gewoon bij je thuis om jou te trainen, en dat kan zolang je maar wilt of beter: Zolang het nodig is en je er baat bij hebt.