Is uw wagen toe aan een pushbar?

Als u een bestelbus heeft die u intensief gebruikt, dan is de kans groot dat u snel schade oploopt. Wanneer u zich bijvoorbeeld door drukke stadscentra moet bewegen met de wagen, is de kans groot dat u snel ergens tegenaan rijdt. Het is daarom aan te bevelen om uw wagen van de juiste attributen te voorzien die zorgen dat de schade beperkt blijft. U kunt bijvoorbeeld een pushbar aanbrengen op uw wagen. Misschien heeft u niet meteen helder voor ogen wat een pushbar is, maar wanneer u een foto van een pushbar ziet, zult u dit onderdeel meteen herkennen. U ziet namelijk dat heel veel auto’s een pushbar hebben. Het gaat hier namelijk om het metalen frame dat veel bestelwagens voor op hun auto hebben. Een pushbar zorgt dat de bumper van uw wagen optimaal beschermd wordt. Zo kunt u er zeker van zijn dat wanneer u onverhoopt een keer tegen een paaltje rijdt omdat u te zeer gefocust was wat er achter uw wagen gebeurde, dan u niet meteen de hele bumper aan diggelen rijdt. Een pushbar zorgt er namelijk voor dat de klappen worden opgevangen en dat uw auto niet vernield wordt. Hooguit moet u de pushbar vervangen, maar dat is een fluitje van een cent. Kijk daarom snel een keer of een pushbar ook iets voor uw auto is. U zult merken dat wanneer u even naar onze site komt kijken, wij allerlei mogelijkheden te bieden hebben. WIj helpen u graag aan een goede pushbar en wij kunnen u ook altijd advies geven.

Kunt u ook wel een treeplank gebruiken?

Als u vaak even iets uit de auto moet pakken, zult u merken dat het soms heel handig kan zijn om even een opstapje te hebben. Wanneer de auto hier niet van voorzien is, kunt u bij ons een treeplank kopen. Met een treeplank kunt u zorgen dat u eenvoudig in en uit de auto kunt stappen zonder dat u daarbij halsbrekende toeren hoeft uit te voeren. Als u daarom graag een treeplank wilt bestellen, kunt u altijd even door ons aanbod komen bladeren. Wij hebben een treeplank voor iedere wagen beschikbaar. Ook zorgen wij er altijd voor dat al onze producten voldoen aan de eisen van de Europese Unie waardoor u dus altijd zeker kunt zijn dat u kwaliteit in huis haalt. Wilt u daarom meer weten over onze producten, of wilt u meteen een treeplank bestellen, kom dan even naar onze site fun4cars.nl.

Wij zorgen voor snelle levering

Wij vinden het belangrijk dat u snel gebruik kunt gaan maken van uw producten en daarom zorgen wij er altijd voor dat wij onze producten snel op de bus doen wanneer u deze bij ons besteld heeft. Kortom:

  • Bij ons kunt u veel onderdelen voor uw wagen kopen
  • Met deze onderdelen kunt u uw wagen optimaal beschermen tegen ongemakken
  • Wij zorgen dat u uw onderdelen snel in huis heeft

Wij hopen u snel een keer op onze site te mogen verwelkomen.