Een online werkplek voor het MKB

Hebt u een midden- of kleinbedrijf? Dan hebt u waarschijnlijk behoefte aan een online werkplek. Zeker als uw IT-kosten de pan uit rijzen want u zult in de toekomst enkel meer geld kwijt zijn aan uw IT-afdeling. Een cloud is dan de oplossing want u kunt nu niet alleen veel meer opslaan, u kunt overal werken waar u maar wilt! U bepaalt hoeveel toegang uw werknemers krijgen tot de cloud zodat men zelfs thuis kan werken terwijl uw gegevens niet in de verkeerde handen kunnen vallen. De voordelen van een online werkplek zijn u misschien nog niet helemaal duidelijk. Kijkt u daarom eens naar het volgende lijstje:

  • U kunt overal online werken zolang u maar beschikt over een internetconnectie. Mocht u veel forenzen of zakenreizen maken dan kunt u in de trein en het vliegtuig en zelfs in een hotel aan de andere kant van de wereld dankzij deze online werkplek verder werken.
  • De onkosten verlaagd met zo’n 50 procent ten opzichten van uw ICT beheer. Zeker als u met spiritcloud.nl in zee gaat.
  • U kunt online samenwerken in de cloud dankzij de gedeelde cloud werkomgeving van Microsoft.
  • En ten slotte kunt u tijdens deze verhuizing uw eigen bedrijfssoftware meenemen. Hebt u daarom een extra dataserver nodig? Daar kunnen we u natuurlijk in voorzien.

Dankzij onze cloud hebt u een handige online werkplek

U leest het, een online werkplek is een geweldige optie als u graag overal bereikbaar wilt zijn. Wij garanderen een 99,9% bereikbaarheid. Wist u dat een online werkplek slechts €59,- per maand kost? Vraagt u daarom eens een gratis offerte op. Wellicht dat u dan ziet hoeveel geld u maandelijks kunt besparen dankzij een online werkplek. Deze cloud werkplek is niet alleen op uw pc en laptop te installeren maar ook op uw tablet en smartphone. Zoals we al zeiden: u kunt vanaf nu overal bereikbaar zijn. Een online werkplek stelt u in staat om tijdens lange reizen toch te kunnen werken aan dat ene belangrijke project. En dat betekent dat u normale werkdagen kunt maken. U hoeft dankzij de online werkplek niet meer over te werken. U hebt daardoor een betere nachtrust en minder stress terwijl het uw bedrijf ook nog eens erg veel geld bespaart. Zo ziet u maar dat ergonomie niet enkel op fysieke objecten zoals muizen of bureaustoelen van toepassing is maar ook op de manier waarop u werkt. Voorkom een burn-out en kies voor een eenvoudige en betrouwbare online werkplek.

Stel uw eigen pakket samen

U kunt zelf een pakket samenstellen. Wilt u een 10 GB of 25 GB e-mailbox? Wilt u er Microsoft Office bij hebben? Wilt u meer dataopslag of een extra dataserver? Of een upgrade naar de professionele Office software? Het is allemaal mogelijk. Het basispakket is voor iedereen hetzelfde en het hangt er maar net vanaf wat u daar verder bij nodig hebt. U bent hoe dan ook nooit een dief van uw portemonnee als u voor een online werkplek van Spirit Cloud kiest. Voor zowel kleine en eenmansbedrijven maar ook voor middelgrote bedrijven is dit de ultieme oplossing voor uw IT-problemen. Dankzij deze cloud maakt u korte metten met hoge onkosten. U kunt direct op onze website een pakket samenstellen, een offerte aanvragen en zelfs de demo downloaden zodat u het een paar weekjes gratis kunt uitproberen. Hebt u hier verder nog vragen over? Bel ons dan even op of stuur een email. Tussen 08.00 uur en 17.00 uur staat de gratis helpdesk voor u klaar als u vragen of problemen hebt met onze service of met uw cloud.