De beste WordPress hosting voor jou

Het hebben van je eigen website is in deze tijden bijna een vereiste, zeker wanneer je bijvoorbeeld je eigen bedrijf hebt. Zonder goede website loop je al snel het risico dat je niet gevonden wordt door potentiële klanten en dat is een situatie waarin je niet terecht wilt komen. Zelfs als jouw producten of diensten volledig offline plaatsvinden, is het hebben van een goede website reuze handig. Consumenten doen tegenwoordig ook voor offline dingen steeds meer online onderzoek. Wanneer ze een bepaald bedrijf online niet kunnen vinden, is de kans groot dat zij tot de conclusie komen dat er misschien wel iets mis is met het bedrijf en dat is nu net niet wat je wilt dat ze denken. Een simpele website is zo opgezet en kan je klanten toch voorzien van de informatie die ze nodig hebben. Vergeet hier voornamelijk niet te vermelden wat bijvoorbeeld je openingstijden zijn, zet de contactgegevens neer en misschien een kort uitleg over wat je nu precies doet. Dit is toch wel het minste wat er op je website te vinden moet zijn. Met WordPress heb je een heel goed platform om dit zelf op te bouwen. Hier heb je tegenwoordig eigenlijk niemand meer voor nodig. Zeker voor zo’n simpele website, maar het kan natuurlijk wel! Uiteraard heb je wel een goede WordPress hosting nodig en die vind je bij DataCT. Dit bedrijf biedt verschillende pakketten van WordPress hosting aan:

  • WordPress Start
  • WordPress Plus
  • WordPress Advanced

Dit zijn de drie meest populaire pakketten op het gebied van WordPress hosting van DataCT. Al vanaf de lage prijs van € 27,99 kun je hier terecht voor het hosten van jouw WordPress website. Het is namelijk van belang dat dit op de juiste manier gebeurt!

Kies jouw beste WordPress hosting pakket

Voor welk pakket jij gaat, hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld hoeveel websites je hebt, hoe groot deze zijn en hoeveel bezoekers je per maand te verwerken krijgt. Als je met veel bezoekers te maken hebt, dan is het belangrijk dat je website dit ook aankan en daarvoor heb je een betere WordPress hosting nodig, dan wanneer je een kleinere website hebt met een minder groot dataverkeer. De verschillende pakketten zijn hierop afgesteld. Vind je het lastig om te bepalen wat voor WordPress hosting pakket jij het beste kunt gebruiken? Neem dan contact op met de klantenservice van DataCT. Zij voorzien je graag van meer informatie en kunnen je precies vertellen wat je wel en niet kunt en moet gebruiken. Zij kunnen je natuurlijk ook vertellen wat de voordelen zijn van het gebruiken van WordPress voor het maken van een website. Of je dit nu zelf doet of gaat uitbesteden, met WordPress heb je de mogelijkheden die je nodig hebt zonder dat het heel ingewikkeld wordt.

Je eigen website met WordPress hosting pakket

Het (laten) maken van je eigen website is een hele stap! Veel startende bedrijven kiezen er direct voor om ook een website te hebben, want zij weten precies hoe belangrijk het is om dit te hebben. Zonder website kom je tegenwoordig eigenlijk niet zo ver meer als bedrijf. Het is dus van belang om hier rekening mee te houden. Het maken van een website is met software als WordPress tegenwoordig helemaal niet zo moeilijk meer. Wil je echt een op en top professionele website? Dan kan het verstandig zijn om deze inderdaad te laten maken door iemand die hier meer kennis in en ervaring mee heeft, maar met de juiste WordPress hosting van DataCT kun je ook prima zelf aan de slag.