Dankzij de Magento webshop trekt u meer klanten aan

Hebt u een website en een bedrijf waar u diverse producten en diensten mee aan de man brengt? Bent u het zat dat mensen u continu mailen, om offertes vragen en dat u een speciaal team nodig hebt om alle bestellingen af te handelen? Het gaat u waarschijnlijk erg veel tijd kosten. Veel bedrijven kiezen er voor om een Magento webshop in te laten bouwen. Zoekt u een goed bedrijf dat voor u een Magento webshop kan installeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u maar eens op jaagers.com. Alles dat te maken heeft met e-commerce kunnen wij doen. Wilt u een zeer eenvoudige webwinkel zodat u in de toekomst snel producten kunt aanpassen? Dan is de Magento webshop wat u zoekt. Er is geen speciale codeertaal nodig die u moet leren om aanpassingen te maken in uw eigen digitale winkel. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan welk pakket het beste bij uw vereisten past. Vraag vervolgens een offerte aan want we kunnen u snel voorrekenen wat de uiteindelijke kosten zijn de bouw van een Magento webshop op uw website. U kunt maar beter de competitie voor zijn, vindt u ook niet? Een Magento webshop is dan ook zeker geen overbodige luxe.

Vergroot uw reikwijdte dankzij de Magento webshop

Er zijn vele voordelen aan onze  verbonden. Wat u moet weten is dat Magento een zogenaamd platform is waarmee wij een prachtig webwinkelsystem kunnen bouwen. Als u hier zelf geen kaas van hebt gegeten dan kunt u dat het beste aan Jaagers uitbesteden. Wat levert het u op?

  • Ten eerste kunnen klanten tegelijkertijd bij u terecht om producten te kopen. Ze kunnen eventueel op hun profiel inloggen zodat ze bestellingen kunnen volgen en verlanglijstjes kunnen maken. Ze kunnen direct al hun gegevens invullen en betalen via een online betaalservice zoals PayPal, iDEAL of betalen met hun credit card.
  • En ten tweede kunt u eenvoudig producten in de aanbieding gooien, updaten, foto’s toevoegen en nog veel meer.

Uiteraard leggen we het u uit hoe u de Magento webshop kunt aanpassen nadat we het hebben geïmplementeerd op uw al bestaande website. Wist u trouwens dat wij dit jaar de felbegeerde Magento Innovation Award hebben gewonnen? En dat laat zich uitbetalen in een nog betere service. Het prettige aan het feit dat Magento webshop een open source programma is, is het gegeven dat er continu aan gesleuteld wordt. Uiteraard kunt u dergelijke updates gratis downloaden zodat u altijd een snel werkende Magento webshop tot uw beschikking hebt. Ook nadat we uw Magento webshop hebben gecreëerd blijven we voor u klaarstaan. Mocht er een storing zijn dan mag u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen of e-mailen!

Nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op

Hebt u nog vragen over de Magento webshop, onze service, de kosten of een andere service? Schroom dan niet langer maar klim in de pen. Wij willen graag dat u begrijpt waarom een Magento webshop zo handig is. Volg ons daarom tevens via de sociale media. Wij zijn lid van Facebook, Twitter en YouTube. U vindt er het laatste nieuws over de Magento webshop en over Jaagers. Wellicht wilt u ons belonen met een cijfer als u met ons zaken hebt gedaan. Op dit moment hebben we een zeer hoge beoordeling maar het kan natuurlijk altijd beter. Met maar liefst drie kantoren in Nederland betekent dit dat u snel bij ons langs kunt komen. Maakt u van te voren wel even een afsprak, dan staat de koffie of thee klaar.